Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők - Soul Eater

2012.07.22

 

Szereplők:


maka.pngAlbarn Maka: Őt és társát, Soul Eatert ismerjük meg először, és ők is tekinthetőek a valódi főszereplőknek. Maka eminens tanuló, könyvmoly jellege ellenére a harcban sem marad alul, az eszét és tehetségét használja a csatában. Apja a jelenlegi Death Schyte, akivel azonban nincs éppenséggel jó viszonyban (utóbbi legnagyobb elkeseredére).

 

soul.pngSoul Evans: Maka partnere, fegyverként kasza formát vesz fel. Igyekszik minél inkább "cool" személyiségnek tűnni, egész viselkedése erre épül. Nagyszerűen tud együttműködni Makával, igen ütős párost alkotnak.

 

 
 

 

black starBlack Star: Egy ninja családból származó enyhén hiperaktív orgyilkos. Voltaképp olyan, mint egy második Naruto, izgága, hihetetlenül beképzelt és hiú, és nem ritkán kifejezetten idegesítő. Azonban harc közben néha meglepően komollyá tud válni, ilyenkor előtűnik valódi tehetsége.

 

tsubakiTsubaki: Black Star partnere, és valószínűleg az egyetlen élőlény, aki képes ezt a szerepet betölteni, köszönhetően végtelen türelmének és segítőkészségének. Fegyverként többféle formát is tud ölteni, igen változatossá téve kettejük harcmodorát.


 

 

deaththekidDeath the Kid: Shinigami-sama fia, aki önként jelentkezett be Shibusenbe. Ereje magasan az átlagos tanulók felett van. A szimmetria a mániája, a legkisebb hibától rohamot kap, nem ritkán a missziójánál is fontosabbnak tartja a tökéletességet.


mts_neko-neko-892374-patty-and-liz-1.jpg

Liz és Patty Thompson: Testvérpár, Kid fegyeverei. Liz az idősebb, felnőttebb jellem, míg húga, Patty maga a mozgó vidámság. Mielőtt Kid parterei lettek, az utcán voltak nevelve, ezért tisztelik annyira meisterüket. Fegyver formában páros pisztolyok.